keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Bruichladdich Infinity (bottled 12 Oct 2005)

Bruichladdichia 15 vuoden takaa. 

Bruichladdich Infinity, 55,5% (bottled 12 Oct 2005). A mix of Port Charlotte and Bruichladdich from 100% refill sherry casks



Tuoksu on raikas, kevyen sherryinen, maltillisen turvesavuinen ja palaneen tamminen. Grillimakkaran rasvaisuutta, lihaisuutta ja suolaisuutta. Merellinen tuulahdus tuo taustalle kivan vivahteen.

Maku on tuoksun tavoin raikas ja merellinen. Nätti kevyehkö sherryisyys, hennon tuhkainen turvesavu, tammi ja makeahko maltaisuus. Vesilisä pehmentää ja korostaa sherryn makeutta. 

Jälkimaussa sherry kääntyy hapahkoksi ja tammi kuivahtaa. Turvesavu pyörii ympärillä tasapainoisena. Merellinen raikkaus ja suolaisuus ovat läsnä loppuun saakka.

Raikas ja tasapainoinen Bruikka, mutta jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Taannoin arvioitu ja vierellä verrokkina ollut 3D3 säväytti enemmän. Tätä Infintyn ensimmäistä julkaisua on pullotettu ainakin kolme eri erää (25 Feb 2005, 12 Oct 2005 ja 07 March 2006) ja muistikuvien mukaan näistä ensimmäinen on sherryisempi ja parempi kuin nyt maistettu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti