tiistai 3. maaliskuuta 2009

Viskiostoksilla Lontoossa 8 / 8.

Viskiostokset Lontoossa on nyt siis tehty ja toivottavasti näistä pienistä viimeisen viikon aikana julkaistuista kauppainfoista on hyötyä vaikkapa oman viskiostosmatkan suunnittelussa.

Käyntikohteistamme jäi siis puuttumaan Cadenhead's, joka löytyy osoitteesta 26 Chiltern Street. Vanhan ja arvostetun viini- ja alkoholiliikkeen Justerini & Brooksin (pikkukuva) toimisto on puolestaan osoitteessa 61 St James's Street. (Täältä voi poimia
kyytiin vaikkapa netin kautta tehtyjä ostoksia).
Varmasti paljon muitakin hyviä viskin ostopaikkoja kaupungissa on, mutta eiköhän ainakin tunnetuimmat nyt tästä blogista löydy.

Ja mitä olisi Lontoo ilman pubeja, joten tässä loppuun vielä muutama mukava paikka kuvien muodossa. Cheers!



1 kommentti:

  1. Lisätään tähän kuvissa näkyvien pubien osoitteet, sillä varsin mielenkiintoisia paikkoja olivat.

    Ye Olde Watling Pub: 29 Watling St. Pubin takaosassa viihtyisä "olohuone", useita Real Ale hanoja, kodikas paikka.

    Salisbury Pub: 90 St Martin's Ln. Näyttävä ja massiivisesti koristeltu, upea. Laadukas Real Ale valikoima ja hyvää ruokaa. Vilkkaalla turistialueella joten lienee usein täynnä.

    Ye Olde Mitre Pub: 1 Ely Court, Between Hatton Gardens & Ely Place. Vuodesta 1546! Vanhan ajan tunnelmaa kapealla kujalla. Idyllinen ja käymisen arvoinen paikka, johon ei tosin vahingossa löydä. Hyvät oluet täälläkin.

    Cittie of Yorke Pub: 22 High Holborn. Suuri pubi, jonka alakerrassa hieno holvikaarinen kellaribaari. Hyvää ja "raskasta" ruokaa, (ruoasta kommentit "viskiostoksilla Lontoossa 1." osiossa). Mukavan paahteinen stout maistui mainiolle syömisen kera.

    VastaaPoista