maanantai 2. maaliskuuta 2009

Viskiostoksilla Lontoossa 7.

Viimeinen, mutta ei vähäisin kohde oli myös pitkät perinteet omaava Milroy's Of Soho, (3 Greek Street). Pienen ja todella idyllisen kaupan viskivalikoima on hyvä, pullotteita löytyy sopivasti laidasta laitaan, kattavasta perusvalikoimasta aina muutamiin kalliimpiin harvinaisuuksiin. Myös liikkeen omia "Milroy's" pullotteita on mukava setti. Lämminhenkinen ja viihtyisä myymälä, missä henkilökohtaista palvelua pidetään arvossa. Käymisen arvoinen paikka.

Löytö: Matkakaverini matkalaukku sai täältä täytettä reilumman puoleisesti...

4 kommenttia:

  1. Kummasti näitä katsellessa alkaa viskihammasta kolottamaan ja entistä enemmän vaivaamaan se tosiasia, että muualla maailmassa viskiasiat näyttävät ainakin hankintojen kantimissa olevan niin paljon paremmilla kantimilla kuin kotimaassa. Mukava matkareportaasikokoelma. Erityisesti Ye Olde Mitren pubikuva jäi mieleen. Hämyisällä sivukujalla napattu foto olisi hyvin voinut olla parinsadan vuoden takaa, ellei siinä olisi värejä ja sähkövaloja.

    VastaaPoista
  2. Ye Olde Mitre olikin varsin mielenkiintoinen pubilöytö. Lisäsin pubien tiedot kommentteihin tuonne pubikuvien alle.

    VastaaPoista
  3. Parasta Milroy'silla on palvelu - siitä ei pääse mihinkään. Mitä tulee viskeihin, Milroy's pullottaa omia pullotteitaan joiden laatu on yleensä hyvä. Kaupasta löytyy edelleenkin esim. hieno Glenglassaugh, itse ostin sieltä "Tomfarclasin" nimellä pullotetun 1971 Glenfarclasin muun muassa.

    VastaaPoista
  4. Lontoo näyttää olevan viskin kannalta aivan toisenlainen paikka kuin Manchester. Sieltä ei nimittäin viskikauppoja löydy. Sieltä oli vaikeaa löytää edes Laphroaig 10 vuotiasta perustavaraakaan! No hyvä tietää, että Lontoossa ei tarvitse pettyä, jos sinne matka vie. Hieno yhteenveto myymälöistä.

    VastaaPoista