keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kirjoittajien kunnianosoitus Michael Jacksonille - Beer Hunter, Whisky Chaser



Elokuussa 2007 edesmennyttä Olut- ja Viskikirjailija Michael Jacksonia muistetaan ja kunnioitetaan lähipäivinä ilmestyvällä kirjalla Beer Hunter, Whisky Chaser - New writing on beer and whisky in honour of Michael Jackson.

Kirjaan on koottu tätä mestaria kunnioittamaan uusia tekstejä alan ammattilaisilta niin viskistä kuin oluestakin yhteensä kahdeltatoista kirjoittajalta. Viskitarinoiden takaa löytyvät nimet F. Paul Pacult, Dave Broom, Ian Buxton, Charles MacLean, Hans Offringa ja John Hansell. Olutpuolella mukana ovat Steve Beaumont, Julie Johnson, Roger Protz, Gavin Smith, Conrad Seidl ja Lucy Saunders. Kirjasta saadut varat käytetään hyväntekeväisyyteen, kohteena luonnollisesti Parkinsonin tauti, jota Jacksonkin pitkään sairasti.

Varmastikin erittäin mielenkiintoinen lukupaketti on tiedossa ja täytyy myös toivoa, että kirja saataisiin jossain vaiheessa myös käännettynä Suomen kielelle edistämään täkäläistä viski- ja olutkulttuuria. Michael Jacksonilla oli ja on edelleen paljon ystäviä maassamme.

1 kommentti:

  1. Kirjalla on mahtava nimi.

    Minkäköhänlaisia tarinoita kirja sisältää? Yhteisiä maistelu/ryyppykokemuksiako? Matkapäiväkirjoja mallasmaahan? Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tuleman pitää.

    VastaaPoista