keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Judas Priest: A Touch Of Evil - Live.


Brittiläiseltä pitkän linjan heavyjyrä Judas Priestilta ilmestyi hetki sitten uusi livekokoelma nimeltään A Touch Of Evil - Live. Levyn kantavana ideana on niputtaa yhteen kappaleita, joita ei aiemmilla bändin livelevyillä olla kuultu ja näin ollen bändin suurimmat hitit on jätetty tällä kerralla sivuun.

Näissä vain yhden cd:n livejulkaisuissa on monesti hieman välityön makua ja hienoiset epäilykset tähän suuntaan olivat myös tämän Touch Of Evilin kohdalla.
Musiikki kuitenkin toimii varsin hyvin, kappaleet on pääosin hyvin raskaita ja tutut tuplakitarat jauhavat tehokkaita sooloja, sekä laulaja Rob Halfordin ääni kantaa vielä riittävän tehokkaasti. Uusimman Nostradamus-albumin kapaleet Prophecy ja Death nousevat levyn kantaviksi voimiksi, viimeksi mainitun jyrätessä jykevän raskasta ja hidasta doomia vahvasti Black Sabbathin hengessä.

Mutta kuitenkin tälläkin levyllä piilee se (lyhyen) livekokoelman "sudenkuoppa", eli kokonaisuus jää hajanaiseksi. Nyt levy on kuin palapeli, jossa monta hienoa palaa on löytänyt paikkansa, mutta väleistä puuttuu tärkeitä paloja, joilla kokonaisus saataisiin nidottua valmiiksi. Tämän kokoelman sijaan olisin itse toivonut täysimittaista livejulkaisua vaikkapa bändin Nostradamus-kiertueelta, jonka settilista on ollut varsin hyvä ja monipuolinen.

A Touch Of Evil, kappaleet:

1. Judas Rising
2. Hellrider
3. Between The Hammer & The Anvil
4. Riding On The Wind
5. Death
6. Beyond The Realms Of Death
7. Dissident Aggressor
8. A Touch Of Evil
9. Eat Me Alive
10. Prophecy
11. Painkiller

Ps. Judas Priestin kotisivujen lisäksi tutustumisen arvoiset ovat myös bändin kitaristi K.K. Downingin viralliset kotisivut, jotka ovat muuten aitoa Suomalaista käsityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti