keskiviikko 27. toukokuuta 2009

GRINGOS LOCOS are back!


Windseekersiltä tuli tällainen mukava tieto:

GRINGOS LOCOS are back!

Uusi albumi Second Coming Of Age julkaistaan 3.6.2009.


Gringos Locos on yksi niistä Suomen rockmusiikin uranuurtajista, jotka tallasivat kansainvälistä polkua jo ennen virtuaalimaailman YouTubeja ja MySpaceja. Bändi on ollut telakalla ja tallissa "muutaman" vuoden mm. Leningrad Cowboysin, Wishbone Ashin, Ben Granfelt Bandin ja Havana Blackin viedessä soittajia maailmalla. Uuden, järjestyksessään neljännen levyn aika tuli nyt, kun pöytälaatikot alkoivat pullistella musiikkia ja yhteistä aikaakin löytyi.


Second Coming Of Age –levyn biisit ovat Tipe Johnsonin ja Muta Mannisen luovan työn tuloksia, yhtä coveria lukuunottamatta. Hard rock puree ja soundit ovat tuttuja ja ah niin tuhteja! Melodioissa ja sanoituksissakin kuulee poikien kasvaneen miehiksi (ehkä) ja Tipe Johnsonin ääni ja vahvat kitarat iskevät tajuntaan jos mahdollista lujempaa kuin koskaan ennen.


GRINGOS LOCOS on:

Richard G. Johnson, laulu

Muta Manninen, kitara

Masa Maijanen, basso

Miri Miettinen, rummut

Levyllä soittavat lisäksi Leevi Leppänen, Tomi Malm, Ben Granfelt, Okke Komulainen, Jaakko Kiikeri, Harri Ala-Kojola ja Mikko Rintanen.


http://www.myspace.com/gringoslocosband

Levynjulkkarikeikka olisi jo tänään Helsingissä Virgin Oilissa, mutta harmi kun on itsellä tuo 100km matkarajoitin aina noihin pääkaupunkiseudun tapahtumiin, joten tyydyn seuraamaan tv:stä mestareiden liigaa. Levy menee kyllä hankintalistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti