torstai 13. toukokuuta 2010

"Priest is back"


Tammikuun kuukauden klassikkolevynä esittelyssä oli 30v synttäreitään viettävä Judas Priestin British Steel.
Juhlavuoden kunniaksi kauppoihin ilmestyi tämän levyn 30th anniversary edition, varustettuna mukavilla bonuksilla. Tarjolla on pari erilaista versiota, joista "standard edition" sisältää "peruslevyn" lisäksi live-DVD:n British Steel Live Recorded 17th August 2009 At The Seminole Hard Rock Arena, Hollywood USA. "Limited editionilta" löytyy tuo livekeikka DVD:n lisäksi myös CD-muodossa.

Ykköslevyn remasteroitu British Steel-albumi on tuttua juttua jo aiemmalta remaster-julkaisulta, joten tämän hankinnan myötä vanha versio on auttamatta kierrätysjätettä. Vaan tätähän tämä musiikkibisnes on, että samoja hyviä levyjä ostatetaan faneilla ties kuinka moneen kertaan.

Tällä julkaisulla bonukset ovat kuitenkin niin hyvät, että kierrätys kannattaa ja on jopa suositeltavaa. Kokonainen British Steel-albumi saa nimittäin mukavasti uusia ulottuvuuksia tuoreena liveversiona. Judas Priest on ollut aina kova livebändi ja kyllähän homma toimii edelleenkin. British Steelin jälkeen kuullaan vielä ikäänkuin bonuksena muutama Priest-klassikko ja rahalle saa hyvää vastinetta.

Hieno idea julkaista tämä klassikkolevy tuoreena liveversiona. "Priest is back".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti