tiistai 1. joulukuuta 2015

Netta Dahlberg - Run for Cover, BadCase feat. Annica - On The Rocks, Helsinki 28.11.2015


80’s Rocks Party -nimikkeen alla nähtiin On The Rocksin lauantai-illassa kaksi todella kovaa esitystä.

BadCase tarjosi alkuun maukasta kasarihittien coverointia, mutta setin säväyttävin anti oli yllätysvierailijana nähdyn Annican osuus. Vuonna 1988 julkaistu Badly Dreaming jäi Annican ainoaksi albumiksi, mutta tuo mainio levy muistetaan yhä ja live-esiintymistä on toivottu ja haluttu. Itsekin pääsin nyt kuulemaan levyn kappaleita ensimmäistä kertaa livenä – 27 vuotta ilmestymisen jälkeen. Hyvää kannattaa odottaa ja joskus odotus palkitaan. Nyt Rocksin illassa kappaleet kuten Dreaming, Badly ja Into Dark soivat nostalgisina ja toimivina. Annican hieno ääni on säilynyt upeana läpi vuosien. Olipa harvinaista herkkua tämä!
Lisää covereita oli tarjolla illan toisessa kattauksessa.

Netta Dahlberg – Run for Cover marssitti lavalle vahvan miehistön: Bändiin kuuluvat laulaja Netta Dahlberg, rumpali Rolf Pilve (Stratovarius), kitaristi Teemu Mäntysaari (Wintersun), basisti Tuomas Yli-Jaskari (Tracedawn) ja kosketinsoittaja Vili Itäpelto (Tracedawn).


Deep Purplen Burnilla startannut setti oli kasariheavyn ystäville yhtä juhlaa. Bändin soitto oli tasokasta, kuten olettaa saattoikin ja saundit muhkeat. Rolf Pilven massiivinen rumpusaundi oli kaiken keskiössä, minkä päälle muun bändin oli hyvä rakentaa. Laulussa Netta Dahlberg otti paikkansa ja yleisönsä hienosti. Netan upea ääni vakuutti kuulijat monissa kappaleissa ja osa kuulluista vedoista oli aivan huikeita. DIO:n Don’t Talk to Strangers, Van Halenin Why Can’t This Be Love, Bond-sävelmä Live And Let Die tai vaikkapa Dream Theaterin Pull Me Under olivat mykistävän kovia!

Kyllä oli tällä ryhmällä kappaleet hallussa ja ilohan tätä oli seurata. Taisi olla kyllä paras cover-setti mitä on tullut nähtyä.

Tämä On The Rocksin tapahtuma osui maaliinsa millintarkasti ja tarjosi elämyksen, jollaista ei usein näe. 12,50€ maksaneen lipun hinnalle sai nyt vastinetta niin että riitti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti