lauantai 28. marraskuuta 2015

Vintage Trouble, Slydigs - The Circus, Helsinki 24.11.2015


Kesällä Hämeenlinnan Kantolassa AC/DC:n lämppärinä nähtiin huikean hyvä Vintage Trouble ja keikka-arviossani toivoin bändiä omalle klubikeikalle. Nyt on helppo todeta, että joskus toiveet toteutuvat ja vieläpä melko nopeasti. Näemmä moni muukin tätä yhtyettä odotti, sillä synkästä marraskuun tiistai-illasta huolimatta Circuksessa oli runsaasti väkeä.

Illan avasi brittiläinen Slydigs, joka oli ainakin itselleni ihan uusi tuttavuus. Yhtye esitti rytmikästä bluesrockia ja mikäs siinä, ihan hyvinhän homma toimi. Ihan kelpo lämppäri!Vintage Trouble aloitti oman settinsä tyylikkäästi kappaleella Soul Serenity. Illan aikana saatiin hyvä osoitus yhtyeen monipuolisuudesta, sillä konsertissa kuultiin niin kevyempää soulia, jämäkkää bluesia kuin vahvaa jytärockiakin. Neljäntenä kappaleena kuultu Angel City, California tärähti tajuntaan kuin miljoona volttia ja viimeistään tässä koko yleisö ravistettiin hereille.
Tyylikkään bändin voima ja sielu on laulaja Ty Taylor, jonka esiintymien hakee vertaistaan. Miehellä on kyky kietoa yleisö tiukasti otteeseensa ja Circuksessakin hän sai luotua sellaisen tunnelman, ettei paremmasta väliä. Illasta muodostui suuri juhla, johon yleisö sai osallistua kuin yhtyeen ylimääräisenä jäsenenä. Taylor seikkaili useasti yleisön seassa ja nähtiinpä mieheltä jälleen myös näyttävä ”surffaus” yleisön käsien päällä.Tunti ja vartti kului nopeasti ja keikka tanssittiin loppuun Total Strangers -kappaleen tahdissa. Lavalta poistuminen oli myös oma lukunsa, sillä koko bändi kapusi alas yleisön joukkoon ja matka jatkui hyvin varustetun myyntipisteen luo, missä bändi jutusteli fanien kanssa kiireettömästi ja leppoisasti. Kauppakin taisi tällä taktiikalla käydä ihan mukavasti.

Vintage Trouble on yhtye, jolla on potentiaalia nousta vaikka mihin, sillä kahdella mainiolla albumilla ja huikealla live-esiintymisellä on jo luotu hyvä pohja menestykseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti