maanantai 5. joulukuuta 2022

Ginger Vine Management presents: The Ones To Watch In 2022 pt.4: Helena Haaparanta, Parashyne, AWA, AikaPoliisi - On The Rocks, Helsinki 30.11.2022

AWA


Ginger Vine Managementin järjestämä The Ones To Watch In 2022 konserttisarja on edennyt vuodenvaihteen lähestyessä jo neljänteen osaan ja viimeinkin pääsin mukaan tähän uusien artistien/bändien iltaan.

Marraskuun pimeydessä valoa On The Rocksin lavalle toivat nousevat naisartistit.

Illan aloitti metallipiireistä tuttu ja nyt pop-uransa käynnistänyt upeaääninen Helena Haaparanta.

Muun muassa Tacere- ja Crimfall-yhtyeissä metalliuraa luonut monipuolinen laulaja ja biisintekijä Helena Haaparanta avasi ovet täysin uuteen maailmaan julkaisemalla Kaikki taivaan linnut -pop-singlensä syyskuussa. Laulajan musiikki on kuin ajatonta runonlaulantaa, joka yhdistyy mahtipontisiin ja tarttuviin melodioihin. Helena kertoo biisien tarinan elävästi, kuin ystävälleen.

Helena Haaparanta


Syyskuussa debyytti-EP:nsä julkaissut Tanja Härkösen luotsaama Parashyne sain oman näyttöpaikkansa illan toisena esiintyjänä.

Tanja Härkönen nähtiin nyt livenä kitaravirtuoosi Samuli Federleyn kanssa, joka on vastannut myös syyskuussa julkaistun One-Debyytti-EP:n kitaroinnista. Vahvoilla melodioilla ja Federleyn sooloilla höystetyt kappaleet ovat Tanjan omaa käsialaa. Parashynen musiikillinen skaala levittäytyy koukuttavalla tavalla ympäri rockin ja metallin genrepalettia.

Parashyne


Illan kolmas esiintyjä AWA alias Amanda Mäläskä on myös ollut julkaisukannalla tänä vuonna, kun artistin debyyttialbumi Satamieli näki päivänvalon toukokuussa. AWA kertoo albumin työstämisen olleen pitkä prosessi, jonka aikana hän pääsi kehittymään niin musiikintekijänä, artistina kuin myös ihmisenä. Satamieli on melodinen ja tunnelmallinen tunteiden vuoristorata, jonka popmelodioita on väritetty niin rokahtavalla bändimeiningillä kuin eteerisellä ja ambientpainotteisella syna- ja stemmalaulumerellä.

AWA


Illan päätti AikaPoliisi: Intergalaktinen laulaja, joka vuonna 2018 saapui maapallolle värväämään joukkoihinsa sotureita, jotka ovat valmiita taistelemaan kosmisen rakkauden puolesta. AikaPoliisin kappaleet luottavat iskeviin biitteihin, tarttuviin kertosäkeisiin sekä kasari- ja ysärisoundeihin.

AikaPoliisi


Alla kuvagalleriaa tämän monipuolisen illan tapahtumista.


Helena Haaparanta





Parashyne







AWA






AikaPoliisi





Artistien esittelytekstit: Ginger Vine Management

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti