torstai 12. joulukuuta 2019

Amon Amarth, Arch Enemy, Hypocrisy - Black Box (Jäähalli), Helsinki 9.12.2019

Amon Amarth

Helsingin Jäähallin Black Boxissa koettiin maukas pikkujoulu melodisen death metallin parissa, kun esiintyjälistalta löytyivät ruotsalaiset Amon Amarth, Arch Enemy ja Hypocrisy. Maanantaiksi osuneesta keikkapäivästä huolimatta tapahtuma oli loppuunmyyty. Kuvat pokkarilla yleisön seasta.


Illan avasi Hypocrisy, jonka aikana tunnelma hallissa haki vielä muotoaan ja eipä tästä bändistä ainakaan itselleni mitään sen suurempaa muistijälkeä jäänyt.




Arch Enemy on tullut nähtyä ja viime vuosina useasti ja jälleen oli lupa odottaa hyvää settiä. Sellainen saatiinkin ja bändi tarjosi kuulijoille tiiviin yhdentoista biisin setin. Teräshäkeistä rakennettu lavarakennelma oli näyttävä ja valojakin käytettiin selvästi keskivertolämppäreitä monipuolisemmin. Itselleni illan kovin veto oli tässä.

Set Flame to the Night
The World Is Yours
War Eternal
My Apocalypse
Ravenous
Under Black Flags We March
The Eagle Flies Alone
First Day in Hell
Saturnine
As the Pages Burn
No Gods, No Masters
Dead Bury Their Dead
Nemesis
Enter The Machine










Amon Amarthin viikinkimetalli päätti illan, eikä rekvisiitassa säästelty. Tulta, pommeja ja viikinkejä oli yhden keikan tarpeiksi riittämiin ja näyttävässä showssa tapahtui koko ajan. Yhtyeen uusimmat albumit, Berserker ja Jomsviking hallitsivat settilistaa ja sekaan ripoteltiin muutamat vanhemmasta tuotannosta poimitut helmet. Pidemmän päälle yhtyeen kappalemateriaali tuntuu omaan korvaani hieman tasapaksulle, mutta livetilanteessa kasassa oli kuitenkin toimiva puolitoistatuntinen.

Raven's Flight
Runes to My Memory
Death in Fire
Deceiver of the Gods
First Kill
Fafner's Gold
Crack the Sky
The Way of Vikings
Prediction of Warfare
Shield Wall
Guardians of Asgaard
Raise Your Horns
-----
The Pursuit of Vikings
Twilight of the Thunder God













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti