keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Accept, Metsatöll - Pakkahuone, Tampere 6.11.2012

Accept

Kuten on täälläkin tullut todettua, saksalainen heavylegenda Accept on tehnyt vahvan paluun metallikartalle ja tästä hienona osoituksena on yhtyeen nykykokoonpanon toinen albumi Stalingrad.
Kun bändi saapui nyt jälleen maahamme, oli matka Tampereen Pakkahuoneelle selviö, vaikka tämä olikin jo kolmas Accept-keikkani reilun kahden vuoden sisään.

Illan aloitti virolainen Metsatöll, jonka "kansanmusiikkihenkinen" raskas rock oli ihan mukavaa kuultavaa. Perinteisen kitara-basso-rumpu-akselin lisäksi lisäväriä ja omaleimaisuutta luotiin esim huilulla, säkkipillillä ja kanteleella. Kappalemateriaalin tasapaksuus alkoi tosin setin loppupuolella hieman vaivaamaan.

Metsatöll


Accept oli jälleen kerran todella vakuuttava. Laulaja Mark Tornillo on nyt viimeistäänkin täyttänyt täydellisesti Udo Dirkschneiderin jättämän aukon yhtyeen keulassa ja tuntuukin, että myös muu yhtye on saanut jostain uutta virtaa tekemiseensä.
Koko parin tunnin setin ajan Acceptista välittyi vilpitön esiintymisen ilo ja lavalla tuntui olevan todella työlleen omistautunut joukko.


Settilista oli kasattu mukavasti kattamaan niin uudemman tuotannon, kuin vanhat klassikotkin. Tuoreimman albumin "hitit" Stalingrad ja Shadow Soldiers nousivat illan kohokohtien joukkoon.

Viime kesän Sauna Open Air-keikalta sairausloman vuoksi puuttunut kitaristi Herman Frank oli nyt mukana tuoden täyteläisyyttä äänimaailmaan. Soolokitaristi Wolf Hoffmannin, sekä basisti Peter Baltesin huikeaa työskentelyä on taas ilo seurata keikasta toiseen.


Bändi soitti todella kovaa, mutta hyvillä soundeilla ja kaksi tuntia kului kuin siivillä.
Accept oli odotetun vahva ja keikka oli perinteisen heavyn juhlaa alusta loppuun.

- Hung, Drawn and Quartered
- Hellfire
- Restless and Wild
- Losers and Winners
- Stalingrad
- Breaker
- Bucket Full of Hate
- Monsterman
- Shadow Soldiers
- Neon Nights
- Bulletproof
- Aiming High
- Princess of the Dawn
- Up to the Limit
- No Shelter
- Pandemic
- Fast as a Shark

- Metal Heart
- Teutonic Terror
- Balls to the Wall







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti