torstai 14. tammikuuta 2010

Pittyvaich 20 yo.


Testissä viime syksynä Diageon Special Release-sarjassa julkaistu

Pittyvaich 20 yo, 57,5%, 2009 release, 6000 bottles.

Tuoksu on varsin hedelmäinen ja kevyt, josta valitettavasti runsas alkoholi pistää läpi.. Savua ei löydy juuri lainkaan. Hedelmistä erottuvat ainakin omena, päärynä, banaani sekä kookos. Hieman hunajaista makeutta.

Maku on kevyehkö ja hedelmäinen. Päärynä, omena & hunaja muodostavat rungon, jonka takana hieman kuivaa maltaisuutta.

Jälkimaku on päärynän kyllästämä ja melko pitkä. Aivan lopussa maku on makean "esanssinen"kuin päärynälimonadissa, outoa viskille...

Kokonaisuus on raikkaan hedelmäinen, helposti juotava, mutta ainakin omaan makuuni turhan kevyt. Lisäksi vettä lisäämällä viski latistui heti todella mitäänsanomattomaksi.

(kuva: whiskysamples.eu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti