maanantai 23. tammikuuta 2012

Cardiant & Battle Beast, Sirkus Hämeenlinna 20.1.2012

Pitkästä aikaa saatiin Hämeenlinnassakin nauttia raskaasta rockista livenä, kun Sirkuksen lavalle astelivat paikallinen Cardiant sekä ryminällä heavykansan tietoisuuteen noussut Battle Beast. Vaikka lavalla nähtiin kaksi kiinnostavaa kokoonpanoa, niin Sirkukseen oli vaivautunut perjantai-iltana vain kourallinen kuulijoita. Taitaapa olla niin, että paikallinen heviväki on talviunilla...

Cardiant avasi illan - ja hyvin avasikin. Melodinen power metal soi mallikkaasti ja setti oli varsin viihdyttävä. Taustalaulajattarella vahvistettu kokoonpano näytti viihtyvän lavalla ja esiintymisen iloisuus välittyi hyvin myös katsomoon. Erittäin hyvä setti.
 

Battle Beast ei myöskään antanut vähäisen yleisön haitata, vaan runsaasti kehuja lavaesiintymisestään kerännyt yhtye pystyi täysipainoiseen suoritukseen myös pienen yleisön edessä.


Battle Beast tarjosi kuulijajoukolle energistä, vahvaa ja häpeilemättömän kliseistä 1980-lukuvaikutteista heavya, jossa yhtyeen kappalemateriaaliin ja soundimaailmaan on ammennettu vahvoja vaikutteita legendaarisilta yhtyeiltä kuten Manowar, Accept tai Judas Priest. Miinusta tosin täytyy antaa oman materiaalin tasapaksuudesta ja yhtye kaipaisikin pikaisesti monipuolisempia kappaleita tuomaan lisäväriä ja tehoa esityksiin. En ole mikään suuri BB-fani, enkä tunne bändin kappaleita paria "radiohittiä" lukuunottamatta, mutta tunnin keikkasetti oli kuitenkin hyvä ja viihdyttävä. Ei minusta vieläkään fania tullut, mutta ihan kelpo kuvan kuitenkin tämä yhtye itsestään jätti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti