maanantai 18. marraskuuta 2019

Samantha Fox - Aulanko Areena, Hämeenlinna 15.11.2019


1980-luvun supertähti Samantha Fox keikkailee edelleen ja mikäpä siinä, sillä kiinnostusta tuntuu riittävän. Aulanko Areenalle perjantai-iltaa viettämään oli saapunut varsin kiitettävä määrä nostalgiannälkäistä yleisöä ja ilmassa oli selvästi pientä jännitystä Foxin esityksen suhteen. Pelkistetty lava paljasti sen, että omaa yhtyettä Foxilla ei matkassa ollut, vaan esitys kuultaisiin taustanauhojen säestyksellä.


Hieman kello yhdentoista jälkeen koitti h-hetki ja keikan intron soidessa lavalle saatiin ensin kaksi tanssityttöä ja hieman myöhemmin aplodien saattelemana itse Fox. Nothing's Gonna Stop Me Now käynnisti illan yhdeksän kappaletta sisältäneen ja 45 minuutin pituisen hittikimaran. Esitys toimi oikeastaan niin hyvin kuin se tällä konseptilla voi toimia, mutta kieltämättä tällainen taustanauhashow on hieman kökkö ratkaisu. Samantha sentään lauloi itse (vaikka taustalaulua nauhallakin oli), eli aivan täysin playback-osastolle ei vajottu. Laulu kuulosti jopa yllättävänkin hyvälle ja jäin miettimään, että livebändin kanssa tässä olisi kyllä aineksia ihan ”oikeaan” konserttiin.



Setistä löytyi parit yllätykset, kuten Madonnan La Isla Bonita ja Kings of Leonin Sex on Fire. Jälkimmäisen Fox omisti Motörheadin Lemmylle ja samassa yhteydessä laulajalta maininnan sai myös Judas Priest legendaarisena brittihevin edustajana.

Illan setti päätettiin kaikkien odottamaan Touch Me (I Want Your Body) -hittiin ja Aulangon ilta oli paketissa.  Esitys menee sarjaan ”tulipa nähtyä”, mutta tuotantoa kasvattamalla aineksia olisi parempaan.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti