tiistai 29. joulukuuta 2009

Synttärit!



Blogi 1 vuotta! 29.12.2009

Kylläpä tuo aika rientää, sillä tänään tulee kuluneeksi 1 vuosi siitä kun aloitin tämän blogin.

Alkuperäinen ajatus oli oikeastaan kerätä tässä muodossa itselle hieman muistiinpanoja ja kuvia maistetuista viskeistä yms, mutta mukavaa on ollut havaita, että nämä höpinät ovat kiinnostaneet muitakin. Siitä osoituksena yli 23000 käyntiä näillä sivuilla tämän vuoden aikana ja muutama rohkea on uskaltautunut myös kommentoimaankin. Lisää kommentteja ja palautetta saa lähettää jatkossakin!

Blogitekstejä kertyi vuodessa liki 250 ja erilaisia viskejä tuli arvioitua noin 170. Musiikkipuolella pino levyjä ja jokunen konsertti päätyi myös arvioitavaksi. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin ja yritetään nyt ainakin toinen vuosi kahlata läpi samalla kaavalla... Nyt omasta puolestani kiitos tästä vuodesta blogin lukijoille!

5 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää blogille! Ja kiitokset ylläpitäjälle siitä, että on jaksanut sitä ahkerasti mielenkiintoisilla aiheilla päivittää. Hyvin tehtyä blogia on aina ilo käydä lukemassa!

    VastaaPoista
  2. Hyvää syntymäpäivää! Kiitoksia kuluneesta vuodesta. Hyppäsin kyytiin joskus kesän korvilla ja seurannut sittemmin blogia viikoittain. Asiallista ja mielenkiintoista tekstiä, jota on ilo lueskella. Mallasviskejä ja rokkia, toimii tässä suunnassa!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut myös täältä ja tsemppiä tulevalle vuodelle. Pidä näppäimistö kuumana. Ja suuri kiitos myös "eksyneen" ohjaamisesta Bowmoren ääreen ;)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut hyvästä plugista myös täältäpäin!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut vuosipäivän johdosta! On ollut ilo seurata blogiasi, joten odotukset vai kasvavat uudenvuoden myötä ;)



    -Shepherd-

    VastaaPoista