maanantai 25. huhtikuuta 2016

Graham Bonnet Band - On The Rocks, Helsinki 21.4.2016


Graham Bonnet (ex-Rainbow, Alcatrazz, MSG, Impellitteri) on nähty soolokeikoilla maassamme jo useampaan otteeseen. Aiemmilla kerroilla musisoinnista on vastannut suomalaismuusikoista koottu kokoonpano ja hyviä keikkojahan nuo ovat olleet. Tällä kerralla Bonnet saapui oman yhtyeensä kera. Graham Bonnet Bandissä vaikuttavat: Graham Bonnet (laulu), Beth-Ami Heavenstone (Basso), Conrado Pesinato (kitara) ja Mark Zonder (rummut).

On The Rocksiin oli kerääntynyt väkeä mukavasti arki-illasta huolimatta ja mainio iltahan tästä saatiin. Rainbow-klassikolla Eyes Of The World startannut setti tarjosi erittäin hyvän läpileikkauksen Bonnetin uraan ja bändi kuulosti todella hyvälle. Bonnet on kärsinyt usein ongelmista äänensä kanssa, eikä niiltä voitu välttyä tälläkään keikalla. Edellisen illan Lahden keikka oli kuuleman mukaan sujunut hyvin, mutta ilmeisesti toinen peräkkäinen ilta oli liian kova rasitus. Laulajan ääni alkoi selvästi hiipua keikan loppua kohden, mutta laulunsa volyymia hiljentämällä Bonnet sinnitteli homman kunnialla loppuun. Settilistaan merkityistä kappaleista kuitenkin kolme skipattiin, ilmeisesti varmuuden vuoksi.

Kokonaisuutta ajatellen ilta kuitenkin onnistui ja setti tarjosi kasarirockin juhlaa hittien seuratessa toisiaan. Viimeisenä kuultu Lost In Hollywood oli oiva päätös ja hymyssä suin sai jälleen kotimatkalle lähteä.
Setistä pois jäivät Jet To Jet, Witchwood ja Stand In Line.1 kommentti: