sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pelle Miljoona Oy, Rikoslaki - Suistoklubi, Hämeenlinna 20.11.2015


Suistolla koettiin nostalgiantäyteinen ilta Pelle Miljoona Oy:n parissa. Ensin lavalla oman vuoronsa sai kuitenkin paikallinen Rikoslaki.

Rikoslaki tarjoili reippaan annoksen perinteistä punkkia ja ihan hyvältähän tuo kuulosti. Energisestä esiintymisestä olisi malliksi monille ja asenne oli kyllä tällä miehistöllä kohdallaan.Pelle Miljoona Oy:n Moottoritie On Kuuma on yksi suomirockin klassikkolevyistä. Levy julkaistiin vuonna 1980 ja nyt 35 vuotta myöhemmin yhtye saapui Suistolle liki tuossa klassisessa kokoonpanossaan. Mukana olivat Pelle Miljoona (laulu ja rummut), Tumppi Varonen (laulu ja rummut), Andy McCoy (kitarat ja laulu), Ari Taskinen (koskettimet), Mela (basso).Moottoritie On Kuuma oli luonnollisesti vahvassa roolissa myös illan keikalla ja albumi kuultiinkin lähes kokonaan. Bändi oli hyvässä vedossa ja kaikki soittimet erottuivat selkeinä. Andy McCoyn kitarasoudi oli kohdallaan ja Ari Taskisen koskettimet loivat omaa vivahdettaan kappaleiden taustalle. Rummuissa ja laulussa vuorottelivat Pelle ja Tumppi varsin toimivasti.

Reippaampien punkrallien vastapainoksi hitaampi Gabriel soi karun tyylikkäänä, Pellen tarttuessa myös huuliharppuun. Suurimmat hitit toki kuultiin - Moottoritie On Kuuma ei ole menettänyt tehoaa vuosien varrella ja Tahdon Rakastella Sinua on bilebiisi vailla vertaa.

Illan päätös ei olisi voinut olla parempi, sillä Hyvää Yötä Maailma niputti illan maukkaan annin herkkään päätökseen.

”Kaikki on niin kaunista
Pehmeää ja rauhallista
Yön syli on turvallinen
Suojaansa tuhlaillen

Hyvää yötä maailma
Hyvää yötä maailma
Aamulla aurinko nousee taas”.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti