keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Iron Maiden, Killswitch Engage - Hartwall Arena, Helsinki 28.5.2018


Helsingissä koettiin perinteisen hevin juhlaa Iron Maidenin tarjotessa täydelle hallille näyttävän shown ja mielenkiintoisen settilistan.

Ennen Maidenia ”pakollisen” lämppärin virkaa oli hoitamassa Killswitch Engage. Tämä nyt oli tätä ainakin minulle mitäänsanomatonta nykymetallia ja kai tästäkin joku tykkää. Itselle ei maistunut, ei sitten ollenkaan. Edes lopun Dio-cover Holy Diver ei keikkaa pelastanut, vaan bändin versio oli kutakuinkin surkea.


Iron Maiden on aina ollut loistava livebändi ja siitä saatiin jälleen hieno osoitus. Ikä ei tunnu tätä ryhmää painavan ja illan show oli rakennettu hienosti eri teemojen ympärille. Sota ja uskonto olivat teemoissa vahvoina läsnä ja kappaleet saivat tuekseen jatkuvasti vaihtuvat näyttävät lavasteet.

Settilista oli lyöty uusiksi sitten viime näkemän (Kantola 2016) ja uudet kappaleet olivat väistyneet vanhempien klassikoiden tieltä. Nyt olikin ilo kuulla esimerkiksi Aces High, Revelations, Where Eagles Dare, The Clansman, Sign Of The Cross ja Flight Of Icarus!

Parituntinen kului kuin siivillä ja vaikea tästä on hevishowta paremmaksi pistää. Loistava keikka!

Aces High
Where Eagles Dare
2 Minutes to Midnight
The Clansman
The Trooper
Revelations
For the Greater Good of God
The Wicker Man
Sign of the Cross
Flight of Icarus
Fear of the Dark
The Number of the Beast
Iron Maiden

The Evil That Men Do
Hallowed Be Thy Name
Run to the Hills

Kuvat tällä kerralla pokkarilla katsomosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti