keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Maija Vilkkumaa - Suistoklubi, Hämeenlinna 15.3.2019


Viime perjantaina An Evening Of Rock Classics -keikan jälkeen ehdin myös perinteisemmän suomirockin pariin. Maija Vilkkumaan esikoisalbumi Pitkä Ihana Leikki Julkaistiin vuonna 1999 ja levyltä poimittu Satumaa-tango nousi välittömästi hitiksi. Vuodet ovat tuon jälkeen vierineet ja Maijan hittitehdas on tuottanut lukuisan määrän tarttuvia ja laadukkaita kappaleita.

Omalla kohdallani edellisen livekeikan näkemisestä oli jo vuosia, joten kun Vilkkumaa saapui bändeineen Suistolle, niin tilanne täytyi päivittää kuntoon.


Tällä hetkellä kaupoista löytyy painotuore kokoelmalevy Maija! Hitit 1999–2019, jonka myötä bändi nyt keikkapaikkoja kiertää. Illan setti tarjosi takuuvarman ja viihdyttävän läpileikkauksen Maijan uraan, missä vanhat klassikot ja uudemmat kappaleet toimivat hyvänä kokonaisuutena.  Kokoelmalevyn uusi kappale Kultakala osoitti, että biisinkirjoituskynä on edelleen terässä!

Loppuunmyydyn Suiston yleisö oli koko keikan ajan hyvin mukana ja tunnelma klubilla muodostui erinomaiseksi. Laadukas keikka!













Kuvat ©Hannu Juutilainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti