torstai 8. marraskuuta 2018

Stacie Collins - Scandic Aulanko 3.11.2018


Aulangon kiireinen lauantai-ilta jatkui hotellin yökerhon puolella, jonne siirryinkin lennosta heti Areenan puolella olleen Turmion Kätilöiden kuvauksen jälkeen.

Night Hugon lavalla nähtiin vieras kaukaa Yhdysvaltojen Nashvillesta asti, kun Stacie Collinsin muutaman keikan sisältänyt Suomen kiertue pysähtyi ilahduttavasti myös Hämeenlinnassa.


Ja tästähän muodostuikin lajissaan yksi vuoden kovimpia keikkoja! Perinteisen rhythm and bluesin ja rock’n’rollin nimeen vannova Collins oli lavalla juuri niin huikea kuin osasin odottaakin. Valloittavan vauhdikas esiintyminen, tiukasti soittava bändi, sekä tasapainoisesti omaa tuotantoa ja covereita sisältänyt setti tempaisivat mukaansa ja kyllähän tätä oli ilo seurata. Collins bändeineen ei tyytynyt usein niin tyypilliseen tunnin klubikeikkaan, vaan musisointia kuultiin peräti kahden tunnin verran. Oman materiaalin lisäksi covereina kuultiin esimerkiksi Status Quoa, Hurriganesia (Get On) ja illan päättänyt AC/DC:n It’s a Long Way To The Top.

Collinsin viimeisin albumijulkaisu Roll The Dice (2015) oli toki myös setissä edustettuna ja jos levy joskus kohdalle osuu, niin suosittelen poimimaan ostoskoriin.

Keikan äänentoisto ansaitsee myös erityismaininnan, sillä enpä ole aiemmin Hugossa näin hyviä soundeja päässyt kuulemaan.

Kaikin puolin loistava rock’n’roll ilta!

“Harp Howlin' Twang Bangin' Roots Rock, Country and Blues!”

Kuvat keikalta ©Hannu Juutilainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti