perjantai 5. lokakuuta 2018

Baskery - Down Home Kivi -klubi, Tampere 27.9.2018



BluesLovers Ry:n Down Home Kivi -klubilla nähtiin mielenkiintoinen trio Ruotsista ja hieno ilta juurevan musiikin parissa tästä muodostuikin. Tässä Facebookin tapahtumasivulta napattu esittely ja alla kuvagalleriaa illan keikalta.

Baskery on Ruotsissa vuonna 2007 perustettu trio, jonka muodostavat kolme viehättävää sisarusta. He kutsuvat musiikkityyliään nimillä mud-country ja banjo-punk. Uutta ja vaihtoehtoista kansanmusiikkia Nordicanaa, joka ammentaa vaikutteita countryn ja bluesin perinteistä.

Aina vuoteen 2007 asti Bondessonin sisarukset soittivat yhdessä isänsä Jan-Åken kanssa kuuluisassa Slaptones bändissä. Yhtye julkaisi kaksi albumia. Sisarukset ovat asuneet vuodesta 2014 USA:ssa; ensin Nashvillessä, mutta saatuaan levytyssopimuksen Warner Brothers Recordsin kanssa he muuttivat Los Angelesiin. Muun muassa Brian Setzerin jaRobbie Williamsin kanssa areenoilla esiintynyt Baskery on julkaissut kolme albumia. Lavakarismaa omaava Baskery ottaa hurjalla draivilla ja energiallaan yleisönsä vauhdikkaasti haltuun keräten samalla isoa fanikuntaa, kuten on käynyt ympäri Pohjois-Amerikkaa sekä Eurooppaa.

Greta Bondesson – laulu, rummut ja banjo 

Stella Bondesson – kontrabasso, laulu 

Sunniva Bondesson – kitara, laulu 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti