tiistai 22. toukokuuta 2018

Silvennoinen, Försti, Hela & Band - Suistoklubi, Hämeenlinna 18.5.2018


Suiston kevättä jatkettiin bluesin, soulin ja iskelmänkin parissa kun lavalla nähtiin Silvennoinen, Försti ja Hela. Kolmikon lisäksi yhtyeessä musisoivat mm. Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso).

Tässä keikkaesitteestä poimitut artistitiedot:

Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Silvennoinen keikkailee ahkerasti usean kokoonpanon kanssa, viimeisimpänä Silvennoinen & Maijanen Band ja SF-Blues. Kunnioitettavan työn bluesin saralla tehnyt Silvennoinen valmistelee keikkailun ohella myös uutta soololevyään.

Lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Suomeen ykköslaulajiin lukeutuva Försti nousi koko kansan tietoisuuteen viimeistään Tähdet Tähdet -tv-ohjelmasta.

Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista uusin, Yhdessä & Erikseen, julkaistiin marraskuussa 2017. Albumilta on lohkaistu Saaren taa, Maanantaikappale ja Kuubalainen mies -singlet.

Hieno ilta laadukkaan ja monipulisen musiikin parissa! Mukava oli myös huomata, että yleisökin oli nyt löytänyt paikalla ja Suisto oli täynnä.

Alla illan kuvagalleria.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti