keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Pakkahuone, Tampere 22.7.2017


Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -yhtyeen paluu keikkalavoille kolmentoista vuoden tauon jälkeen on yksi kuluvan rockkesän kohokohdista. Kolmisen viikkoa sitten TUSKAN lavalla nähtiin jo vahva tunnin veto, joten odotukset ennen Pakkahuoneen klubikeikkaa olivat korkealla.

Jo intronauhan aikana tunnelma salissa nousi hyvälle tasolle ja avausbiisi Rajaton Rakkaus polkaisi vahvan setin käyntiin. Tutut hitit seurasivat toisiaan ja kohokohtina esiin nousivat esim. Rekkamies, Venäjän Orvot, Rajatila, Elegia, Lumessakahlaajat ja varsinaisen setin päättänyt Alavilla Mailla. Uutta Niskalaukaus-materiaaliakin tarjoiltiin ja peräkkäin soitetut Suomi Sata Vuotta ja Pitkän Kaavan Mukaan sulautuivat vanhan materiaalin sekaan saumattomasti. Saundit olivat jyhkeät ja basso jyskytti mukavasti rintakehää. Encoreksi oli säästetty Viimeinen Päivä Taivaan? (Barathrum – Last Day In Heaven). Tämä kappale taipuu Niskalaukauksen käsittelyssä upeasti ja oli täydellinen päätös mainiolle keikalle. Yleisö jäi vielä äänekkäästi vaatimaan lisää ja Timo Rautiaisen johdolla yhtye palasikin vielä kiittämään ja kertomaan, että pitkän tauon jälkeen kaikki settiin opetellut kappaleet jo soitettiin. Lisää sitten seuraavalla keikalla.

Yhtyekin tuntui olevan iltaan tyytyväinen ja tähän keikan jälkeen Facebook-sivuilla julkaisemaansa päivitykseen on helppo yhtyä:

”Hyvät niskapenat ja pirkot. Eilinen ilta Pakkahuoneella oli jotain uskomatonta. Me ja te olimme vahvasti yhtä. Emme olleet esiintymässä vaan pitämässä hauskaa teidän, ystäviemme kanssa. Teitte eilisestä yhden kärkikeikoistamme ikinä. Suuri kiitos kaikille ystäville. Vielä hehkuu”.

https://www.facebook.com/timorautiainentrioniskalaukaus/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti