torstai 27. lokakuuta 2016

Ben Granfelt Band - Suistoklubi, Hämeenlinna 26.10.2016


Suiston keskiviikkoilta tarjosi laadukasta kotimaista musisointia. Ben Granfelt Band kiertää maatamme tuoreen Another Day -levyn tiimoilta ja ilahduttavasti bändi nähtiin myös Hämeenlinnassa. Syksyinen arki-ilta on vaikea keikkapäivä ja niinpä Suiston sali oli yleisöstä valitettavan vajaa. Tämä ei onneksi bändiä (eikä pientä yleisöä) haitannut, vaan paikalle olleet saivat kuultavakseen peräti parituntisen koosteen Granfeltin tuotannosta.


Maukas bluesrock soi tyylikkäänä ja mukaansatempaavana. Alkupuolella kuultiin reipasta ja raskastakin materiaalia, kunnes keikan keskivaiheilla bändi tarjoili enemmän progevivahteita ja monimuotoisia kappaleita. Lopussa nostettiin jälleen rokkimeininki pintaan ja Granfelt sai lavalle kitaraparikseen Marko Karhun. Tuplakitarointi olikin herkkua korville ja toi perustrioon kivan lisäsäväyksen. Miri Miettisen rumputyöskentely on aina ollut tyylikästä ja paketin täydensi varmaotteinen basisti John Vihervä.


Tunnelma läpi keikan oli lämminhenkinen ja kappaleiden välissä kitaroiden virityksen ohessa aikaa kulutettiin hauskalla jutustelulla. Laadukasta kitaramusiikkia saatiin koko lippurahan (15€) edestä ja vähän ylikin. Tässä oli keikka, joka todellakin kannatti nähdä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti