tiistai 21. kesäkuuta 2016

Battle Beast - Suistoklubi, Hämeenlinna 17.6.2016


Battle Beastilta on totuttu näkemään energisiä ja viihdyttäviä keikkoja. Sellainen saatiin koettavaksi jälleen myös Suistolla ja klubi olikin ilahduttavan täynnä. Yhtyeen uutta albumia saadaan odotella ilmeisesti ensi vuoden alkupuolelle, joten settilistassa ei juuri muutoksia edellisiin näkemiini ollut.

Tuttua ja turvallista Battle Beast -viihdettä siis saatiin ja Far Far Away -rallilla startannut setti kulki ennakko-odotusten mukaisesti. Soundit Suistolla olivat jälleen kerran loistavat (kuten aina!) ja bändi käänsi pienet tekniset ongelmatkin huumorilla voitoksi. Kosketinsoittimen hajottua laulaja Noora Louhimo kuittasi tilanteen ”mihin nyt rockin soittamisessa koskettimia tarvitaan” -kommentilla. No, hetki mentiin ilman, mutta laitteet saatiin kuitenkin pian toimimaan ja homma taas normaaliraiteille.

Yhtyeen esiintyminen oli jälleen mukavaa seurattavaa, kun asenne ja energiatasot ovat kohdallaan. Settilistassa oli oikeastaan vain yksi yllätys, sillä reipas Fight, Kill, Die oli nostettu soittoon Madness’n tilalle ja hyvä niin. Toimiva veto.

Battle Beast tarjoaa tällä hetkellä takuuvarmaa heviviihdettä ja innolla odotan uuden levyn valmistumista, sillä sen myötä keikkojen settilistakin tulee saamaan uutta verta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti