lauantai 12. maaliskuuta 2016

Tukholma 10.3.2016: Highland Parkia ja Bourboneita

Torstai 10.3. tuli vietettyä keväisessä Tukholmassa hyvien viskien parissa. Orkneyn saarella sijaitsevan Highland Park -tislaamon uutuusviski kantaa nimeä ICE ja osallistuin tämän uutuuden lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuuden oli saapunut vetämään monille viskiharrastajille tuttu Senior Brand Ambassador Martin Markvardsen ja homma hoituikin sutjakkaasti ja varmaotteisesti alusta loppuun. Päivä tarjosi mukavaa jutustelua, mainion kuuden viskin kattauksen ja hyvää seuraa. Tässä muutama tunnelmakuva päivältä ja ICE:n arvioon palataan sitten seuraavassa postauksessa.


Martin Markvardsen & HP Ice Edition

Highland Park -session jälkeen oli aikaa hieman vilkuilla kaupunkia ja vannoutuneena skottiviskien ystävänä löysin itseni yllättäen paikasta, jonka valikoimasta löytyy lähemmäs 300 bourbonia/muuta jenkkiviskiä. SADDLE & SABRE Saloon & Steakhouse on lämmintunnelmainen ja idyllinen ravintola, jossa viskielämysten lisäksi myös ruokapuoli on kunnossa. Tuhti pihvi oli erinomainen! Suosittelen.

Amerikan mantereen viskeistä löytyi hienoja makuja ja uusia elämyksiä, joista mieleenpainuvimpana oli Japanin markkinoille pullotettu Very Olde St. Nick – 24 yo Ancient Rare Whiskey. Suussasulava ja vivahteikas herkku!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti