sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Shaun Booker & Sean Carney - Suistoklubi, Hämeenlinna 3.12.2015


Joulukuun ensimmäinen viikonloppu on varsin musiikintäyteinen ja alkajaisiksi Suistolla kuultiin maukasta amerikanbluesia. Kitaristi Sean Carney ja laulaja Shaun Brooker kiertävä maatamme muutaman keikan verran ja pitihän tämä hyviä arvosteluja saanut kaksikko nähdä. Väkeä Suistolla oli valitettavan vähän, mutta musiikki oli odotusten mukaisesti laadukasta.

Sean Carney aloitti parilla kappaleella, jonka jälkeen loppukeikan ajan laulusta huolehti vahvaääninen Shaun Booker, Carneyn keskittyessä kitarointiin.

Carneyn soittoa ja Bookerin rosoista ääntä oli mukava kuunnella ja pitkähkö setti piti otteessaan koko ajan. Kuultiin niin bluesia, soulia kuin funkimpaakin materiaalia. Kappaleista Rock Me Baby ja Come Together olivat itselleni ne tunnetuimmat. Kaksikon oma tuotanto ei ole itselleni tuttua, mutta entuudestaan tuntemattomatkin kappaleet pitivät hyvin otteessaan. Bookerin ronskit välispiikit olivat myös oma lukunsa. Mikään sievistelijä ei tämä rouva ollut ja elämää ja monenlaisia tapahtumia on varmasti nähtynä. Illan taustabändi oli varma ja saundit Suistolla jälleen kerran erinomaiset. Kiitokset äänentoistolle antoi myös Booker.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti