maanantai 9. helmikuuta 2015

Santa Cruz - Suistoklubi, Hämeenlinna 4.2.2015


Santa Cruz tarjoili Suistolla annoksen perinteistä hard rockia. Ehkä jopa liiankin perinteistä, sillä niin vahvat kasarivaikutteet paistavat tästä ryhmästä läpi. Guns N’Roses, Mötley Crue ja Skid Row ovat niin vahvasti läsnä, että nyt oltiin kuin aikamatkalla 1980-luvulle.

Santa Cruzin debyyttialbumi Screaming For Adrenaline julkaistiin vuonna 2013, mutta jo 2011 yhtye oli lämmittelemässä ”tukkahevin” mestariluokkaan lukeutunutta Cinderellaa Helsingin Nosturissa. Uusi albumi on luvassa maaliskuussa ja keikoillakin on jo tuoretta matskua mukana.Tunnin setti piti sisällään hurjan määrän rockkliseitä ja kyllähän tätä reipasta menoa oli ihan hauska seurata. Kappalemateriaalissa Santa Cruzilla olisi kuitenkin vielä petrattavaa, sillä illan aikana kuullut kappaleet olisivat mahtuneet korkeintaan sinkkujen b-puolien täytteeksi yllä mainittujen klassisten kasaribändien tuotannossa. On tietty väärin verrata tätä ryhmää miljoonia levyjä myyneisiin bändeihin, mutta kun genre ja esiintyminen nyt vaan osuvat niin yksi yhteen.

Santa Cruzilla on kuitenkin potentiaalia nousta vaikka mihin, sillä esim. viime vuoden loppupuolella sinkkuna julkaistu Wasted & Wounded on ihan tarttuva ralli, joka lupailee ihan hyvää tulevaa albumia ajatellen. Jäämme odottamaan…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti