torstai 2. lokakuuta 2014

Timo Rautiainen & Neljäs Sektori - Suistoklubi, Hämeenlinna 26.9.2014


Timo Rautiainen & Neljäs Sektori tarjosi Suiston perjantai-illan viihteen. Neljännen Sektorin tuore albumi Toinen Varoitus ei ole aivan yltänyt yhtyeen mainion debyytin tasolle, joten odotukset illan keikkaa kohtaan olivat maltilliset.

Rautiainen joukkoineen vei kuitenkin homman ihan kivasti maaliin. Keikalla kuultiin odotetun runsaasti Toisen Varoituksen materiaalia ja vaikka mitään ihan huippufiiliksiä ei näistä irronnut, kappaleet toimivat kuitenkin livenä levyversioita paremmin.


Edesmennyttä Rautiaisen Trio Niskalaukaus -yhtyettä ei onneksi ole unohdettu, vaan tätä raskaan rockin historiaa saatiin herkuteltavaksi neljän kappaleen verran. Synkkä Elegia, hienon akustisen intron sisältänyt Lumessakahlaajat, Vahva Kova maa, sekä tunteikas Lintu soivat komeasti, mutta toisaalta kappalevalintoina ne olivat varsin yllätyksettömät. Jotain hieman vähemmän kuultua Niskis-matskua jäin kaipaamaan.

Saundeiltaan keikka oli Suistolla totuttuun tapaan erinomainen ja yhtye viihtyi lavalla mukavat 90min. Yleisöä olisi mahtunut paikalle enemmänkin, joten hieman ihmetellä taas täytyy missä on vika, kun vain harvat rockkeikat vetävät Hämeenlinnassa väkeä.

Ihan mukava ilta, vaikkei nyt tällä kerralla kappalevalintojen puolesta aivan terävintä Rautiaista tarjonnutkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti