maanantai 22. syyskuuta 2014

Arion - Suistoklubi, Hämeenlinna 20.9.2014Sinfonista powermetallia soittava Arion keräsi paljon myönteistä huomiota UMK2013-kilpailussa selviydyttyään aina finaaliin saakka. Nyt yhtye on jälleen tapetilla, sillä debyyttialbumi Last Of Us julkaistiin vastikään ja nyt on myös oman kiertueen vuoro.

Tuore albumi tarjoilee ihan kivan ja vaihtelevan sekoituksen melodista metallimusiikkia ja tämän myötä lähtökohdat illan Suiston keikalla olivat ihan hyvät.

Levyllä paikoin kuultavat mahtipontisetkin sovitukset kuitenkin kärsivät livetilanteessa melko paljon. Biisit eivät oikein nousseet lentoon ja äänimaailma jäi jotenkin turhan ohueksi. Kyllähän sieltä toki hienoja melodioita löytyi ja soittopuolikin toimi ihan mukiinmenevästi. Laulu jätti kuitenkin eniten petrattavaa. Tuntui, kuin biisit vain vedettiin läpi ilman tunnetta ja tilanteeseen heittäytymistä. Oikeastaan koko bändin esitys olisi kaivannut hieman lisää potkua, nyt fiilis jäi hieman valjuksi. Kappaleista parhaiten kolahtivat ”Sonata Arcticamainen” Seven, sekä jykevä Burn Your Ship. Tusinaballadi You’re My Melody oli sen sijaan kamala.


Tämänkaltaisia yhtyeitä on maailmalla valtaisa määrä, eikä tällä esityksellä erotuta massasta. Pojilla on kuitenkin potentiaalia ja aika näyttää mihin rahkeet riittävät. Matka tulee olemaan kuitenkin pitkä ja kivinen. Työtä tarvittavan jalansijan ottamiseen riittää, sillä perjantai-iltana Suistolle oli vaivautunut vain noin 25 kuulijaa. No, positiivisesti ajateltuna tästä on suunta vain ylöspäin.

Out Of The Ashes
Watching You Fall
New Dawn
I Am The Storm
Seven
You’re My Melody
Last Of Us
Shadows
Burn Your Ship
Lost


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti