torstai 26. syyskuuta 2013

Erja Lyytinen - Suistoklubi, Hämeenlinna 21.9.2013


Kesäkuussa Erja Lyytinen bändeineen nähtiin Hämeenlinnassa Bluesristeilyn merkeissä ja tuo intiimi keikka olikin aivan loistava. Tällä kerralla paikkana toimi Suistoklubi, jossa saimmekin kuulla astetta rokimman keikan. Kyseessä oli bändin viimeinen keikka ennen Erjan äitiyslomaa, sillä  kitaristi/laulaja odottaa parhaillaan kaksosia. Keikkataukoa on ainakin ensi kevääseen asti, mutta aivan toimettomana ei yhtye tälläkään välin ole. Uusi levy on työ alla ja Erjan sanojen mukaan erittäin hyvää materiaalia on luvassa.


Suistolla oli mukavasti väkeä ja yhtye järjestikin maukkaat "jäähyväisbileet". Huippuluokan bändi (Erja Lyytinen: vocals & guitars, Davide Floreno: guitar, Roger Inniss: bass, Miri Miettinen: drums) oli kovassa vedossa ja setissä kuultiin jälleen niin uutta, vanhempaa ja lainattuakin materiaalia ja hyvältä jälleen kuulosti. Selkeät soundit ja vähintäänkin riittävän kova äänenvoimakkuus takasivat, että nyt oltiin "rock". Encoreissa kuultiin melkoista kitarailotulitusta lämpäribändi Robbie Hill & The Blue 62's kitaristi Robbie Hillin liityttyä jammailuun mukaan. Kolmen kitaristin "taistelu" oli maukasta seurattavaa.


Hyvää fiilistä ja mahtavaa bluesia tarjosi tämänkertainen ilta Suistolla. Ensi viikolla musiikin merkeissä taas jotain ihan muuta ja ehkä väliin jokunen viskikin taas mahtuu...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti