perjantai 1. helmikuuta 2013

UISGE 2013

UISGE 2013-viskifestivaali pidettiin 31.1. - 1.2. viime vuoden tapaan Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Tässä pienen kuvakoosteen myötä tunnelmia tapahtuman ensimmäisen päivän annista. Mukavaa taas oli, kiitokset tapahtuman puuhamiehille!















2 kommenttia:

  1. Itselleni tuli nyt ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että iso osa perusrangesta on maistettu, eli ei ollut palavaa "pakko maistaa sata viskiä" -tunnetta. Mites messut esittäytyivät tarjontansa puolesta kaiken nähneelle maistajalle?

    VastaaPoista
  2. Tänä vuonna olin paikalla vain torstaina ja tapahtumasta jäi ihan hyvä fiilis. Maisteltavaa löytyi ihan kivasti, vaikka varsinaiset suuret "harvinaisuudet" loistivatkin poissaolollaan. Itselle kuitenkin tämänkaltaiset tilaisuudet ovat enemmänkin "seurustelujuomista", eli on mukava tavata tuttuja ja ottaa siinä sivussa muutama drami siitä, mikä tiski nyt aina kulloinkin lähellä sattuu olemaan. Mitään tarkempia arvioita viskeistä en messujen hälinässä ja varsinkaan vain 1cl annoksista edes halua tehdä. Kovinkaan suurta määrää en tuolla maistellut, mutta jos jotain tässä haluaa mainita, niin iäkkäämmistä viskeistä mieleen jäivät Bunnahabhain 37 yo (DL) sekä Glen Mhor 1980 (G&M). "Perussarjalaisista" Ledaig 10 yo (OB) oli varsin miellyttävä.

    Tapahtuman yhteydessä järjestettävät tastingtilaisuudet tarjoavat tilaisuuden rauhoittua hetkeksi ja antavat mahdollisuuden tarkastella joitain tuotteita hieman tarkemmin. Tällä kerralla etsin jotain hieman erilaista ja valintani oli "Deconstructing Glenfiddich Solera". Erittäin hyvä ja antoisa tasting, mistä lisää myöhemmin tässä blogissa.

    Kaiken kaikkiaan siis hyvä tapahtuma, jolle toivoo jatkoa myös tulevaisuudessa.

    VastaaPoista