sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rockin' Hellsinki 7.6.2012: Mötley Crue, Hardcore Superstar, Crashdiet


Helsingin Kaisaniemessä koettiin torstai-iltana mukava rockjuhla, jota tähditti Amerikkalainen Mötley Crue. Viimeksi näin bändin Tampereen Sauna Open Airin lavalla vuonna 2009 joten kolmen vuoden tauon jälkeen oli mukava jälleen katsastaa bändin lavakunto.

Ennen  Mötley Cruen esitystä lavalla nähtiin kuitenkin pari kokoonpanoa Ruotsista.

Crashdiet avasi illan ihan kohtalaisesti. Räväkkä, hieman punkhenkinen esitys oli ajoittain ihan hauskaa seurattavaa, mutta välillä vajottiin kyllä syvälle mitäänsanomattomien kappaleiden suohon. Bändi sai liki tunnin esiintymisaikaa, mutta hieman lyhyempänä ja tiiviimpänä setti olisi varmaankin toiminut nyt kuultua paremmin.

Crashdiet


Hardcore Superstar sitä vastoin yllätti positiivisesti. Tunnin setti oli viihdyttävä ja mukaansatempaava. Hyvä esitys ja ennen kaikkea tasokkaita ja tarttuvia kappaleita, joita oli mukava kuunnella lämpimässä kesäillassa. Tähän bändiin täytyykin tutustua levyjen muodossa tarkemmin..

Hardcore Superstar


Mötley Crue oli, kuten yleensäkin, todella viihdyttävä. Suuren taustascreenin upea kuvitus ja videot, vähäpukeiset tanssitytöt, Tommy Leen huikea "vuoristorata"-rumpusetti, sekä loistava kappalelista takasivat viihtyvyyden.


Setti oli kasattu "best of"-periaatteella, joten uudemmasta tuotannosta mukana oli vain viimesimmän Mötley-albumin nimiraita Saints of Los Angeles ja muuten pitäydyttiin 1980-luvun hittien parissa.
Todella mukaansatempaava ja vauhdikas esitys, jonka jälkeen oli mukava suunnata hymyssä suin kohti kotia ja uusia seikkailuja.Mötley Cruen setti, 90 min:

- Wild Side
- Live Wire
- Too Fast for Love
- Saints of Los Angeles
- Shout at the Devil
- Don't Go Away Mad (Just Go Away)
- Same Ol' Situation (S.O.S.)
- Looks That Kill
- Piece of Your Action
- Primal Scream
- Smokin' in the Boys' Room
- Drum Solo
- Dr. Feelgood
- Girls, Girls, Girls
- Home Sweet Home
- Kickstart My Heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti