perjantai 18. marraskuuta 2011

Purple Night 2012

Hieno avaus rockvuodelle 2012 .Tätä ei kannata missata!


Tapahtuman virallinen tiedote:

Perfect Strangers of Finland - PSOF ry järjestää Purple Night -tapahtuman jo neljättä kertaa. Illan kaksimerkityksinen nimi ”All Night Long” viittaa Rainbow´n albumiin "Down to Earth" vuodelta 1979 ja siihen, että illan aikana tullaan kuulemaan ainoastaan Rainbow´n musiikkia aikakaudelta 1975 – 1995.

All Night Long -illan aikana Rainbow'n musiikkia ovat tulkitsemassa Suomesta koottua "Rainbow-eliittiä" sekä laulun että kitaroinnin muodossa. Solisteina toimivat Peter James Goodman (Conquest, Purple Society), Jukka Jay Lewis (Yö, OZ), Jukka Nummi (Myon, Rainbow Shakers, Angry Machine) ja jenkkivahvistus Tom Oh (Red Car Driver, Rock Rooster). Solistit tulkitsevat jokaisen Rainbow-solistin (Dio, Bonnet, Turner ja White) aikakaudelta olevia kappaleita.

Vierailevina kitaristeina esiintyvät Nikolo Kotzev (Brazen Abbot, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner), Anssi Kela ja Juha Tikka (Shades of Purple). Jokainen valittu kitaristi edustaa omalla persoonallisella tavalla Rainbow-kitaristin Ritchie Blackmoren tyyliä.
Ja eihän melodista hardrockia esittävä ilta olisi mitään ilman taustalaulajia. Riitta ”Ritchie Millhill” Myllymäellä ja Päivi ”Daisy Pinehill” Petäjämäellä on molemmilla klassisen musiikin tausta mm. oopperakuoroista ja he laulavat myös rockia ja kansanmusiikkia.

All Night Long –konsertin housebändi on tuttu jo viime vuodelta ja bändillä on erittäin läheinen yhteys Rainbow'ssa vaikuttaneisiin laulajiin. Housebändin jäsenet ovat soittaneet mm. Joe Lynn Turnerin, Graham Bonnetin ja Doogie Whiten Suomen kiertuebändeissä. Housebändin rummuissa "Lacu" Lahtinen (Popeda, Michael Monroe), kitarassa Mika "Lamppari" Lamminsivu, bassossa Klaus Wirzenius (Manzana, Pate Mustajärvi N.Y.T.-kiertue) ja koskettimissa Okke Komulainen (Leningrad Cowboys, Sleepy Sleepers, Bomfunk MC). Myös illan solistina toimiva Jukka ”Jay” Lewis on soittanut Graham Bonnetin Suomen kiertuebändissä.

Showtime jo klo 20:00, joten tule mukaan heti alusta kokemaan, mitä sateenkaaren päässä voi löytyä. Aarrearkusta pompahtaa illan aikana esiin satunnaisessa järjestyksessä enemmän ja vähemmän tunnettuja melodisia aarteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti