maanantai 19. lokakuuta 2009

Kiss: Sonic Boom, ( 2CD + DVD).


Naamiomiehet ovat käyneet pitkästä aikaa studiossa, sillä peräti 11 vuotta ehti kulua bändin edellisestä levystä. Tässä tapauksessa hyvää on kannattanut odottaa, sillä odotuksen tulos, Kiss: Sonic Boom on erinomainen levy.

Tyylillisesti palataan 1980-luvun Kiss-soundin pariin ja tarttuvan melodiset pop-rockbiisit toimivat tällä levyllä hienosti. Kokonaisuus on erittäin tasainen eikä 11 kappaleen joukossa juurikaan "huteja" ole.

Pari ensimmäistä kappaletta mennään tasaisen varman perushardrockin parissa, mutta sitten levy alkaa aukeamaan toden teolla ja musiikki imaisee lopullisesti mukaansa. Paul Stanleyn ja Gene Simmonsin lisäksi lauluääniään pääsevät tällä levyllä käyttämään myös kitaristi Tommy Thayer, sekä rumpali Eric Singer ja tämä neljän laulajan käyttö tuokin levylle mainiota vivahdetta ja vaihtelevuutta. Levyn kiinnostavuus oikeastaan vain kohoaa loppua kohden ja sinne onkin säästetty varsin maukkaat palat: Tommyn laulama reipas ralli When Lightning Stikes sekä levyn viimeisenä kuultava Paulin laulama melodinen ja upean tarttuva Say Yeah. Tämä häpeämättömän kasarihenkinen kappale tuo mieleen Desmond Childin aikoinaan vaikkapa Bon Joville ja Alice Cooperille kyhäämät jättihitit. Täydellinen lopetus hienolle levylle.

Kun levyn erikoispainoksella kuullaan vielä bonuksena levyllinen vanhoja Kiss-hittejä nykykokoonpanon uudelleen äänittäminä sekä DVD:llä puolisen tuntia tuoretta Kissiä livenä Buenos Airesista huhtikuulta 2009, voidaan hymyssä suin todeta tämän paketin nousevan ehdottomasti vuoden parhaiden hardrock-julkaisujen joukkoon!

Disc 1

1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody's Perfect)
5. Stand
6. Hot And Cold
7. All For The Glory
8. Danger US
9. I'm An Animal
10. When Lightning Strikes
11. Say Yeah

Disc 2: Kiss Klassics

1. Deuce
2. Detroit Rock City
3. Shout It Out Loud
4. Hotter Than Hell
5. Calling Dr Love
6. Love Gun
7. I Was Made For Lovin' You
8. Heaven's On Fire
9. Lick It Up
10. I Love It Loud
11. Forever
12. Christine Sixteen
13. Do You Love Me?
14. Black Diamond
15. Rock And Roll All Nite

DVD: Kiss - Live In Buenos Aires

* Deuce
* Hotter Than Hell
* C'mon And Love Me
* Watchin' You
* 100,000 Years
* Rock And Roll Nite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti