sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Viskiostoksilla Lontoossa 6.

Sitten vuorossa Berry Bros & Rudd, (3 St James's Street). Vanha ja hyvin arvokkaan näköinen liiketila koostuu useasta huoneesta, joista suurin osa on pyhitetty viineille, mutta myös yksi viskeille. Liikkeen omia pullotteita on kattava ja mielenkiintoisen näköinen valikoima. Tyylikkäissä lasivitriineissä komeilee myös todellisia viskiharvinaisuuksia ja hintataso vaikuttaa kautta linjan melko kohtuulliselle.
Valitettavasti olimme myymälässä vilkkaaseen aikaan, emmekä jaksaneet jäädä odottamaan myyjän vapautumista, vaan omatoimisen pullojen tutkiskelun jälkeen päätimme jatkaa matkaa...

Jos (ja kun) Lontooseen tulee vielä joskus mentyä, niin täällä täytyy vierailla uudestaan ajan kanssa. Tyylikäs ja upeasti "vanhanaikainen" paikka.

1 kommentti:

  1. Harmittaa vieläkin ettei päässyt maistelemaan tiettyjä pullotteita..ja ostamaan niitä..toisaalta tilanpuute (ja lompakon liian kova käyttö) olisi sitten ajanut ahdinkoon, joten hyvä näin. Hienoja ja harvinaisia pulloja oli vitriineissä, osan hinta jopa lähes edullinen. Herrasmieskauppa tämä Berry bros, harmi ettei tavattu Mr. McIvoria joka yläkerrassa valitsee huolella viskit Berryn pullotuksiin.

    VastaaPoista