perjantai 2. tammikuuta 2009

Uutta Bunnahabhainilta / NHL Winter Classic

Bunnahabhainilta on tullut loppuvuodesta parikin uutuusviskiä markkinoille. Bunnahabhain Darach Ur 46,3% on Bunnan ensimmäinen "Travel Retail Exclusive"-pullotus, iältään noin 20 vuotta ja viskin kypsytys on tapahtunut uusissa tammitynnyreissä. (Darach Ur = New Oak).
Toinen uutuus johon nettiä selatessa törmäsin on Bunnahabhain 16yo Manzanilla Sherry Wood Finish 53,2%. Pullotusmääräksi kerrotaan 3792 pulloa. Tästä uutuudesta ainakin toistaiseksi löytyy hyvin vähän tietoa, kyseessä saattaa hyvinkin olla vain johonkin keskieuroopan maahan / maihin tehty pullote, sillä aikaisemminkin Bunnalta on vastaavia nähty, esim "14yo Port Wood" ja jostain syystä tämäkin pullote on jäänyt yleisesti hyvin vähälle huomiolle. Ihan mielenkiintoisia uutuuksia ja täytyy toivoa että näitä joskus itsekin pääsee maistamaan.

Uudenvuodenpäivänä pelattiin NHL:n jo perinteinen "Winter Classic". Chicagon Baseballstadionilla pelattua Chicagon ja Detroitin välistä ulkolätkää seurasi paikan päällä yli 40000 katsojaa. Näyttävä ja hieno tapahtuma, tunnelmia esim täällä Yahoon mainioilla lätkäsivuilla.
Koskahan Helsingissä pelataan Olympiastadionilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti